Deutsch und Fremdsprachen lernen - Sprachkurse in Regensburg

Mësoni gjermanisht në Regensburg

Kurse të gjermanishtes për fillestar dhe të avancuar në shkollën tonë të Gjermanishtes të gjuhës në Regensburg, ajo i ka vënë vetes detyrën për ofruar pjesëmarrës nga e gjithë bota për kurse-gjermane të ndryshme kurse të gjuhës gjermane për fillestar dhe të avancuara. Nuk ka mënyrë më të mirë për të mësuar një gjuhë të huaj në vend, ku ju flisni. Mësimi i gjuhës gjermane në Gjermani është më i shpejtë dhe më efektiv për të fituar aftësi të reja gjuhësore ose Gjermanishten tuaj në një kohë shumë të shkurtër për të përmirësuar.

Kurse Gjermane intensive: A1, A2, B1, B2, C1, C2

Koha, çmimi dhe sigurisht fillimi:

Kursi për fillestar
Nga e hëna deri të premten nga ora 9:00 deri në 12:00
Gjithmonë të hënën e parë të kursit përkatës mujor e cila fillon me njohuritë e dyta paraprake ,vazhdon cdo të hënë në qoftë se është e mundur.
Çmimet janë fikse:

  • 1 javë 199 €
  • 2 javë 349 €
  • 3 javë 449 €
  • 4 javë 499 € (në muaj)
  • Nëse rezervoni dy muaj ose më shumë, ju paguani 449 € në muaj.

Nevojë për më shumë informacion? Kontakt

Kurse të gjermanishtes për fillestar dhe të avancuar në shkollën tonë të Gjermanishtes të gjuhës në Regensburg.

Kurse Gjermanishte nȅ gruppe tȅ vogȅla deri në 7 veta

Cili pjesëmarrësit do të donte për të mësuar gjermanishten si gjuhë e huaj që është ngritur edhe në shkollën tonë gjuhës. Përvoja jonë shumëvjeçare dhe asistentët tanë shumë të kualifikuar kanë zhvilluar një sistem me të cilën ju ,jeni gati për të mësuar çdo një, xhunglave të gramatikës gjermane që bëhet fjalë, shpejtësinë dhe rregullat e veçanta në kohë të marrët. Ne jo vetëm japim garanci për studentët tanë të jenë të informuar (mësuar) pa gjermanët përjashtim dhe mësuesve të kualifikuar, por se këto mësime janë sigurisht vetȅm vend në klasa të vogla
Që atëherë grupi i vogël ndryshimi është më i lehtë, kështu që mund të mësohet vetëm intensivisht dhe në të njëjtën kohë për fat të mirë. Kjo është konsideruar tashmë (vlen) me kurset e fillestar si dhe për të tjerȅ.

Mësoni Gjermanisht në Regensburg me strehim dhe kohë të lirë

Një udhëtim do të thotë gjuhë të cilat ju mund të mësoni gjermanisht direkt në Gjermani dhe përfshin mësime gjermane dhe strehim. Nëse doni të mësoni gjermanisht në Regensburg me ne, ne jemi në dispozicion për t’ju ndihmuar të gjeni strehim në Regensburg, nëse dëshironi. Ne kemi kontakte me shumë familje të cilët shikojnë përpara për ju. Kjo është mënyra më e mirë për të përjetuar kontakt të drejtpërdrejtë me gjuhën dhe me zakonet gjermane. Megjithatë, nëse ju doni të jetoni vetëm, ne ju ndihmojë të gjeni strehim në një hotel – jemi në turne tuaj të studimit gjithmonë në dorë.

Brënda në kurs të gjuhës në Regensburg ne organizojmë udhëtime të shumta dhe të ofrojmë një gamë të gjerë aktivitetesh për kohën e lirë. Kështu që ju nuk keni pse të shqetësoheni në lidhje me çështjet organizative,ne të mësojnë gjermanisht dhe të përshtatshme të marrë pjesë në Regensburg. Vizitoni shkollën tonë aktive Regensburg dhe bëni një eksperiencë të paharrueshme.