Forma e kontaktit – Sprachschule Aktiv

Forma e kontaktit – Sprachschule Aktiv
Na kontaktoni dhe të mësojnë gjermanisht në Regensburg

Plotësoni formularin e kontaktit

  Adresë:

  (*) He leído y accepto los términos legales. Link.

  Të dhënat e kontaktit

  Adresë: St.-Georgen-Platz 10 in 93047 Regensburg.
  Tel.: 0941-38230820
  Fax: 0941-38230820
  Mail: info@sprachschule-aktiv-regensburg.de
  Web: www.sprachschule-aktiv-regensburg.de

  Social networking